duminică, 6 septembrie 2009

Stufstock



Asa cum ii sta bine unei persoane in zodia berbec, sunt lucruri pe care le fac doar pe jumatate. Unele,nu toate.:P Asa si cu Stufstock-ul: am reusit sa ajung doar la o parte din cantari,dar ce am vazut mi-a placut foarte mult. Vineri seara am ajuns cand inca presta Tandarica si "prajinile".
Prima impresie cand am plecat din Mangalia: microbuzul de Vama cu 10 oameni in el(!)...ba, ce dracu, am gresit microbuzul?NU, era ala bun.ok, sa zicem. In Vama, batea vantul, si la propriu, si la figurat.
Mergem catre tarc, ne controleaza astia de paracetamol si tampoane, intram...Sa zicem ca erau vreo 1000 de oameni la scena mare, la ora 9 jumate.(poate mai tarziu s-or mai aduna, imi tot spuneam in gand).Termina Tanadarica, incep Rain District. Cu emotii si cu al lor "c'mon people!", "put your hands up!"Au fost destul de "cool", dar puteau sa mai lase naibii englezismele, ca nu se potriveau in context. In rest,e de bine, le urez multa bafta in continuare! Dupa ei ne-am carabanit catre scena mica, dar ne-am oprit pe drum sa mancam ceva, si am ajuns la a doua jumatate a canatrii celor de la Altenative Quartet.:D. Ei bine, astia urmau sa-mi dea peste urechi, foarte dragut, cu o dihai supriza: au incheiat programul cu un cover dupa piesa sober, de la tool.Am sarit ca arsa de la primele acorduri, si nu-mi venea sa cred ca o trupa romaneasca a avut curajul(sau tupeul) sa faca un cover Tool. S-au descurcat onorabil, avand in vedere piesa. As mai vrea sa-i mai vad odata, mai putin emotionati, cantand-o.
Au urmat Tep Zepi. Bestial cu Petra la voce! Pana si prietenul meu, care n-are treaba cu muzicile in general,si care nu stia el cine-i Petra sau Tep Zepi, s-a molipsit si s-a trezit cautand pe net a doua zi informatii. Super tare recitalul. Petra e "de-acolo"!
Dupa ei am stat si la Godmode, cat am rezistat:P, si apoi directia scena mare, sa vedem Luna Amara. La Baniciu n-am mai stat, ca l-am vazut la "Folk you" si mi- a ajuns.In ultima seara n-am prins decat o bucata de Kumm, am ajuns tarziu, si nici n-am stat prea mult, ca a trebuit sa ne caram inapoi spre Mangalia. Cam atat Stufstock-ul anul asta, pentru mine. Sa vedem ce-o mai fi la anul.

2 comentarii:

  1. :) ce-o mai fi la anul? stufstock cred ca e singurul festival din lume care din bine a mers direct spre prost, iar editia de acum pare ca a fost postuma

    noi, impatimitii dupa muzica, suntem acum persoanele nepotrivite la momentul nepotrivit

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, postuma, nepostuma, cert e ca a fost foarte putina lume, cu tot cu intrare moca. ar mai fi multe de povestit, dar cu alta ocazie.:)

    RăspundețiȘtergere