duminică, 22 noiembrie 2009

Banc electoral :D

O bătrânică se apropie de preşedintele comisiei de supraveghere, prezintă buletinul de identitate, ia ştampila şi buletinul de vot de pe masă, intră în cabina de vot. După 30 de secunde iese din cabină, uşor confuză. Se apropie de preşedintele comisiei şi îl întreabă uşor conspirativ: – Maică, "futu-vă-n gură" se scrie legat sau cu cratimă?

My feelings exactly!!! Babutza rulz!!

Urmaresc de dimineata canalele TV de stiri, si desi ma asteptam sa vad incercari de fraudare a alegerilor prezidentiale, nu ma pot abtine sa nu ma uimesc de tupeul fantastic al pseudopoliticienilor nostri, ca nu pot fi numiti politicieni in adevaratul sens al cuvantului, dar in acelasi timp si de prostia si lasitatea romanilor. Oameni buni, in cabina de vot nu te obliga nimeni, ABSOLUT NIMENI, sa pui stampila altfel decat iti doresti. In cabina nu intra nimeni cu tine sa vada ce ai facut tu pe bucata aia de hartie. Teoretic, puteai sa te si stergi la fund sau la nas cu ea, s-o impaturesti frumos, si s-o pui in urna!!!
Inca nu am auzit ca astia de plimba lumea de la o sectie la alta sa intre cu oamenii si in cabina de vot. In fine, sau poate nu stiu eu cum functioneaza treaba, si ce modalitati au pentru a verifica ce anume s-a votat.
De mers la vot ar TREBUI totusi sa MERGEM , TOTI CEI CARE AVEM DREPT DE VOT! De asta ni se garanteaza acest drept prin Constitutie. Constitutie pe care tot noi am votat-o acum cativa ani, pentru ca am avut libertatea s-o votam. Pentru libertatea asta acum 20 de ani au murit niste oameni. Acceptand sa ne lasam manipulati si tratati ca niste papusi de carpa, fara vointa, fara minte, ne p...m cu buna stiinta pe mormintele lor. Pe romaneste.

Inchei discursul asta pentru libertate cu o poezie scrisa acum 3 ani:

Martir

Ciuruit, invinetit si plin de zgarieturi,
Inca mai zambesti, aratandu-ti dintii insangerati.
Te pierzi intr-o incruntare de durere.
Inca astepti acea dulce eliberare, cea promisa,
Astepti sa-ti treaca rana din piept,
Gloantele sa se transforme in fluturi,
Plutind in jurul tau. Te pierzi in ganduri.
Furnicaturi iti trec prin degetele inclestate de furie…
Te-ndepartezi, infasurat in steag, in timp ce
fulgii de zapada se topesc pe obrajii plansi ai celor dragi.
Cei pentru care ai murit ieri, azi te-au uitat.

Atat azi. V-am pupat pe portofelul gol, si am plecat sa votez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu