vineri, 25 decembrie 2009

A venit iar Craciunul



A venit iar Craciunul! Este si o melodie cu numele asta. Melodia aia de o canta "All stars", si in care toti se chinuie sa-si dovedesca talentul intr-ale trilului :).
Dar sa nu fiu rautacioasa, se presupune ca spiritul Craciunului trebuie sa ne patrunda adanc in...suflete, si macar acum sa fim mai buni. Dar oare de ce nu putem ura toate cele bune prietenilor si in restul anului? Oare de ce nu ne putem gandi la ei, si nu le trimitem mesaje de incurajare sau felicitare si cu alte ocazii, cand poate chiar au nevoie de noi? De ce trebuie sa fim buni, sa iubim si sa iertam doar cateva zile pe an, adica de Craciun, eventual si de Pasti, cand avem o viata intreaga la dispozitie?
Si eu fac asa, recunosc,iar azi am trimis cat de multe mesaje am putut. Unora le-am trimis ca sa le arat ca inca imi amintesc de ei, macar de sarbatori. Ca undeva acolo ei sunt inca in inima mea, si le doresc tot binele din lume. Macar de Craciun, nimeni nu ar trebui sa fie trist, nimeni nu ar trebui sa fie singur, infometat sau indurerat.
Eu sunt norocoasa azi. Sunt vie, sanatoasa, am un acoperis deasupra capului, am burta plina, bradutul impodobit, si pe cineva langa mine. Consider ca asta este ceea trebuia sa-mi aduca Mos Craciun.
Dragii mei prieteni, in aceasta zi de Craciun, va doresc si voua sa fiti sanatosi,sa aveti unde locui, sa aveti ce pune pe masa, sa va bucurati de viata asa cum este, si sa aveti parte de multa iubire.
Ah, si mai ceva! Urarea mea preferata : sa aveti parte de multa liniste sufleteasca!! Mie una mi se pare importanta.:P
Va pup cu drag! Craciun fericit!

Un comentariu: