sâmbătă, 9 ianuarie 2010

spaghetti monster says:" La multi ani!"


:)La multi ani!Cat mai multi, si cat mai frumosi. Din ce in ce mai frumosi! Au trecut si sarbatorile de iarna, a trecut si prima saptmana din anul asta, dar, sincer...daca o sa-mi fie tot anul ca aceasta prima saptamana...noroc ca am marea aproape: o piatra de gat(de fapt o pietricica, la gabaritul meu), si pa, la revedere!
Ei, dar sa nu fiu chiar asa dramatica. Am avut niste sarbatori frumoase, cum n-am mai avut demult, obositoare dar frumoase, pline de evenimente, mancare si bautura mai multa decat era cazul(:P). Acum abia incep sa ma dezmeticesc, si ma chinui sa ma dreg, inclusiv culinar. Dupa atatea friptane si prajituri, am dat-o pe spaghete cu pui si fructe.
Si pentru ca atunci cand sunt stresata nimic nu ma relaxeaza mai mult decat joaca de-a bucataria, astazi m-am jucat iar cu ingredientele.Unii o sa dea ochii peste cap si o zica: "iar mancare???" Pai da, dar nu d-aia ca de sarbatori. As fi facut eu un sos cu fructe de mare, dar cum asta vara m-am invrednicit doar la cules de scoici, m-am orientat spre altceva. Carne de pui si paste. Nimic special, se poate spune. Ehe...tonul face muzica.:) Sau cardamonul negru si busuiocul fac sosul.;)
Am vrut sa vad ce gust are cardamonul negru si cu altceva decat cu branza si ulei de masline, cum eram eu obisnuita sa-l consum. Si e perfect. Stiti unde ma gasiti pentru reteta. Condimentul se gaseste mai greu. Pe tot parcursul ritualului de taiere, maruntire, amestecare, fierbere, bla, bla, am ascultat si ceva muzici.Televizorul stins.Am vrut doar muzica, sunete, care sa-mi calmeze neuronii obositi de toata isteria de inceput de an de care am avut parte la munca.
M-am simtit inspirata, m-am jucat cu aromele, si rezultatul il puteti vedea.De gustat...hmmm, daca va uitati cu atentie in poze, ghiciti voi cate ceva din ce am pus eu acolo:)). Spor la treaba, pofta buna, si sa aveti un an la fel de aromat, colorat si gustos ca spaghetele mele!

3 comentarii: