duminică, 9 ianuarie 2011

nou an, vechi sperante...


La multi ani, dragii mei!
Va obisnuisem de sarbatori cu mesajele acelea tipic mie, mai ciudatele asa, dar sincere, in care va uram sa fiti iubiti, si aveti parte de liniste sufeteasca. Si acum,cu ocazia sarbatorilor de iarna 2010/2011,n-am zis nimic. Am tacut cu nesimtire. Nu am vizitat pe nimeni, nu am sunat pe aproape nimeni, desi voi stiti ca-mi sunteti dragi. Si stiti ca ma gandesc la voi, ca va doresc tot binele din lume. Da, am tacut malc. Dar mi-am indreptat gandul,la pragul dintre ani, catre fiecare din voi, macar pentru o secunda. M-am rugat sa va fie bine, sa fiti fericiti, sanatosi, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta langa cei dragi, si sa aveti putere sa treceti cu bine peste necazuri, daca, Doamne fereste, va ies in cale! Pentru, din pacate, vrem nu vrem, viata are si rele, nu doar bune. Eu va doresc sa nu vi se intample nimic rau, sa aveti putere de munca, sa iubiti, sa fiti iubiti, si sa va indepliniti cele mai frumoase visuri!
Eu una,am inceput anul plina de speranta, plina de o mie de visuri frumoase, si nu vreau sa ma gandesc, nici macar o secunda, ca nu mi se vor implini. Las in urma un an agitat, greu, obositor, dar in acelasi timp plin, care m-a facut sa simt ca traiesc, si in care am cunoscut oameni care mi-au schimbat viata. Mi s-au intamplat si lucruri frumoase, iar celor carora mi-au oferit acele momente frumoase, le multumesc. Le multumesc celor care mi-au dat lectii de viata, celor care mi-au suportat capriciile, si celor care ma iubesc si ma accepta asa cum sunt! Va raman vesnic datoare cu un gand bun, si cu o particica din inima mea!
Bun venit in 2011, dragii mei! Haideti sa mergem inainte, cu motoarele turate la maxim, avem o singura viata de traim, si ar tebui sa incercam s-o traim frumos!

2 comentarii:

  1. Ce ganduri de an nou! M-au induiosat! Iti doresc multe, multe impliniri in noul an!

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos, diana! gandurile bune se indreapta si catre tine!

    RăspundețiȘtergere