marți, 7 septembrie 2010

dentisti artisti





Ma... Voua nu va e frica sa mergeti la dentist? Si mie. :D Frica rau, nu asa... Dar, uneori, dentistii s-ar putea sa va surprinda extrem de placut, si nu ma refer aici in nici un caz la lucrari dentare;). Se pare ca in unii dintre ei sta bine ascuns mult talent muzical, pe care, sincer, ar fi trebuit sa si-l cultive mai demult.
Despre ce-i vorba? Ei bine, depre E-BAND, o trupa de dentisti romani, care s-au hotarat sa se adune si sa-si puna talentul de cantareti in slujba rock-ului, si au rupt stilul joi seara in Bulgaria, la complexul Topola Skyes, de langa Kavarna. Am acceptat invitatia de a-i asculta, si, fara sa arunc gratutitati, cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente traite in ultima vreme. Baietii si fetele canta super, desi unii dintre ei sunt chiar incepatori intr-ale muzicii, iar repertoriul ales a fost exact pe gustul meu. Ma bucur ca am fost acolo, si le urez mult mult succes in continuare! Sper sa-i mai ascult, cat de curand.
So far, am inceput toamna minunat;;) Whats next?

3 comentarii:

  1. multumim pentru review, te asteptam sambata la MHT ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. cu placere!si review-ul, si cantarea de sambata!(;))

    RăspundețiȘtergere
  3. FELICITARI PENTRU BLOG !!!SUPER TARE!!
    INTRATI PE CEL MAI TARE BLOG DE BANCURI DIN ROMANIA http://bancuri-prea-tari.blogspot.com/ SI LASA-TI UN LINK CU BLOGUL DUMNEAVOASTRA PENTRU A PUTEA TRIMTE PERSOANE PE BLOGUL DUMNEAVOASTRA DACA SUNTETI DE ACORD!
    VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere