joi, 15 octombrie 2009

de octombrie


Toamna e la jumatate. De parca nu stiati asta deja... In fine, am avut si eu ceva concediu, si am schimbat temporar aerul sarat si "brizuit" de Mangalia, cu aerul nitel prafuit de Iasi. Spun prafuit, pentru ca era mult praf. Nu plouase de mult;p.
A fost minunat sa ma revad cu vechi prieteni si cunostinte, sunt extrem de bucuroasa ca lumea de acolo nu m-a uitat, si abia astept sa-i revad pe toti. Sper ca si ei pe mine.
Nu-mi venea sa ma mai intorc la Mangalia, si nu cred ca e nevoie sa spun de ce.("prietenii stiu de ce!")
Prin Iasi, vorba lui Eminescu, "toate vechi, si noua toate". Unele lucruri par a incremeni in timp, altele nici nu mai exista. Ca de exemplu logica rampei din poza atasata acestui articol.
In rest, multa agitatie, zilele Iasiului care au inceput mai tarziu decat minteau unii pe net si prin ziare(adica pe 9, in loc de 5 octombrie), copii de 11 ani care au furat unei prietene pachetul de tigari de pe masa, la o librarie-cafenea, bebelul Alinei, biliard-ul din Tudor, hai hui prin Copou...singurei in garsoniera...Damn, I want back in Iasi!!!

Un comentariu:

  1. ..."biliardul din Tudor"-dar chiar nici macar un punct mai...:)))))Ma gandeam sa-ti treci si vechile posturi de pe yahoo aici pentru ca trairile din acele momente sunt scrise din inima . Ai putea sa-ti faci o arhiva ceva.
    Azi tocmai am fost la magazinul cu pricina, ma gandesc ca au vrut sa faca ceva pentru persoanele cu dizabilitati dar au ramas "in panta"..:))

    RăspundețiȘtergere