miercuri, 26 mai 2010

Astept sa vina vara!






Astept sa vina vara... Bine, de fapt...putin, putin, a venit, ca am reusit sa merg de 2 ori la plaja!!!!!yupiii!! Si, desi nu ma duceam inainte la plaja in Vama Veche, anul asta cred ca imi plantez un cort acolo, undeva, intr-un colt, pe langa pescarie, si o ma mut in el. Sa dorm pe plaja. Sa ascult numai rock de la Stuf, valurile si pescarusii. Si sa mananc garizi si midii pana imi vine rau (ca o sa sa-mi vina rau pana la urma de la atatea delicatetzuri), sa ascund in cort cate un rockeras suparat si sa-l descant cum stiu eu mai bine...Nu ?!? N-ar fi fain??
Pffff, stati sa-mi trag doua palme, cred ca nu am dormit bine azi noapte, si visez cu ochii deschisi.:))
Totusi, eu chiar vreau sa vina vara, apa marii e prea rece, si daca mai apare si vreun norisor in dreptul soarelui cand te lungesti linistit pe prosop, ti se taie tot cheful de plaja. Vreau sa vina vara, sa fie apa marii calda de tot, sa fac baie cu un tip noaptea in ea, sub clar de luna, el sa ma minta cu nerusinare ca sunt cea mai frumoasa, chestii d-astea...

Deci va e clar: vreau sa vina naibii vara aia!!:P
Voi nu vreti?

3 comentarii:

  1. nu, nu vreau atat de tare!
    E ca sambata dupa-amiaza: te bucuri ca vine duminica si e bine. Duminica e deja trist ca vine luni.
    Asa si cu vara... imediat trece.

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul e ca mi se intampla si mie sa am senzatia asta ca trece prea repede, dupa ce o asteptam o gramada...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum o asteptam noi sa vina cu soarele ei portocaliu, cu apa marii calda si nisipul auriu, cu nopti fierbinti in za Vama Veche, ea vine si cu cate un roi de muste lipicioase, tzantzari doritori de varsare de sange, ploi cu tunete si fulgere (desi binevenite si ele dar nu cand ti-e lumea mai draga) si tot soiul de alte inconveniente... Dar dis iz za VARA!!!

    RăspundețiȘtergere